El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Postdata: t’estimo

Postdata: t’estimo
Autor/s: 
Editorial: 
Columna
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2010
Valoració dels usuaris: 
7.1/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

La Holly i en Gerry són amics des de l'institut, es van casar de ben joves però, maleuradament, el marit de la protagonista mor d'un tumor cerebral a principi d'any. Mica en mica va anar consumint-se, però abans de deixar-se endur per la malaltia, va tenir temps de tramar un seguit de cartes per la seva dona. Cada mes, un cop ell ja no hi fos, la Holly rebria una carta, res, quatre línies, donant-li algun consell per refer la seva vida. Així, durant els deu mesos que completen l'any després de la mort d'en Gerry, la Holly va refent la seva vida.

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

Aquest llibre em va emocionar des de la primera pàgina. En Gerry va sorprenent la seva dona, cada mes després de la seva mort. La Holly no sabia res de les cartes, però quan les rep sap que el seu marit continua al seu costat. Sap, encara que ja no pot tenir-lo al costat, que és gràcies a ell que la seva vida va refent-se, que troba una nova vocació, que refà les seves amistats i que, fins i tot, torna a viure l'enamorament.

Encara que s'ha fet una pel·lícula d'aquesta novel·la, s'ha de dir que el llibre és molt millor, sé que tothom diu el mateix, però en aquest cas, és ben cert. En el llibre, la Holly i en Gerry es coneixen des de l'institut, viuen a Dublín i ella viatja a Espanya amb les seves amigues, i s'enamora altra vegada a Dublín; en canvi, a la pel·lícula, la Holly i en Gerry es coneixen en un viatge d'ella a Irlanda, i ella viatja allà amb les seves amigues, on retroba l'amor.

Etiquetes: 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "Postdata: t’estimo"

Jo no crec que sigui un imprescindible. Però potser l'hauria cabar de llegir per opinar. No el vaig acabar de llegir i mira que és estrany que ho faci

Maria Jesús

Me'l va deixar una amiga, a ella li va encantar. Jo no el vaig acabar de lleguir tot i intentar-ho varies vegades... que lent i aborrit per déu!! Crec que la història era interesant li podrien haber tret millor suc.

Doncs a mi m'ha semblat massa pastelón, i mira que és extrany que jo digui això...

A més dona la impressió de que transmet el missatge de que només es pot ser feliç amb un home al costat. El final el salva una miqueta, però em callo que no vull fer spoiler! :)