El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Tom Gates: Idees (quasi) Genials

Tom Gates: Idees (quasi) Genials
Autor/s: 
Editorial: 
Brúixola
Il·lustrador: 
Liz.Pichon
Traductor: 
Daniel Cortés Coronas ( Títol original: "Tom Gates-Genius Ideas (mostly)" )
Gènere literari: 
Any d'edició: 
1r edició: 2013 2n edició: 2015
Altres dades: 
És la sèrie guanyadora del premi ROALD DAHL.
Valoració dels usuaris: 
0/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

Jo no se molt com explicar l'argument del llibre perquè se que és com una mena de diari que explica el que li va passant al Tom Gates en el seu dia a dia a l'escola i a la seva casa o afora i com o va resolvent tot el que li passa o que va fent. I és molt divertit.

En Tom Gates te dos amics que son el Derek i en Norman. També té una germana que es diu Dèlia i els seus pares. Jo ara explicaré un dia que li va passar a en Tom i com o que van fer.                                                                                                                                          Era l'últim dia d'escola i anaven a fer a l'escola la funció escolar de l'últim dia i ja molt nens avien preparat una funció per tots els pares i espectadors que vingesin el dia de portes obertes allà. En Tom i els seus dos amics en Derek i en Norman avien preparat un concert de música amb el seus instruments i s'estaven preparant. Anaven amb les seves samarretes pintades am el nom del grup al davant i amb ulleres de sol per quedar més rockers. Llavors al Tom se li acudeix posar-se gomina als cabells per fer-se una cresta. L'agafa i es posa un totxo de gomina als cabells. I, desprès, amb una pinta que li havia deixat una amiga seva comença a pentinar-se intentant fer-se una cresta. Però la pinta se li enganxa massa als cabells i llavors ja no la pot desenganxar dels seus cabells. Demana ajuda als seus amics i als seus professors, però no aconsegueixen desenganxar-la. Llavors els professors, com que els hi tocava sortir ara a ells, fan que surtin els últims per guanyar temps. Desprès busquen entre el públic els seus pares, però ells tampoc no saben que fer. I li proposen pisar-se un barret però a ell no li agrada la idea. 

Spoiler: Prem per desplegar
Al final decideixen que ells ja no actuarien i que quan arribessin a casa li tallarien els cabells. Ell, llavors s'ho passa bé amb la seva família i els seus dos amics mirant la resta d'actuadors que queden.

Quan s'acaba les actuacions tothom aplaudeix. Però llavors fan passar a uns convidats especials després dels aplaudiments i tothom queda al·lucinat i entre rialles surten uns quants professors vestits amb roba com de rock i instruments i comencen a tocar i cantar com professionals del rock. Quan s'acaba, tothom surt ja cap a la seva casa o on sigui i no es para de parlar dels professors per que havia sigut molt divertit i així acaba l'historia d'aquell dia.wink

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

M'agrada molt aquest llibre perquè és bastant divertit i me'l van regalar justament al meu aniversari (per això he posat "per regalar"). Té molts dibuixos i qualsevol es pot distreure mirant tot el que té. És bastant enganxadís però pot arribar un moment que, per exemple, a mi em vaig cansar de llegir i vaig anar a fer un altre cosa i desprès ja me'l vaig acabar. L'única cosa que puc dir que m'agradaria és que portés colors en els dibuixos (i no tant en blanc i negre) o que portes colors només en uns quants de cada lloc per que jo ja sé que, si no, llavors imprimir uns mil exemplars per vendre costaria molt més.cheeky

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "Tom Gates: Idees (quasi) Genials"

Benvingut al QL GnostumcitoElLector!! wink D’on ve el teu nick? És molt original!

I parlant de Tom Gates... conec a molts Quellegistes que també els encanta la col·lecció! Tu te l’has llegida sencera? 

Mx