El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Tot et serà pres, Pau Joan Hernàndez

Tot et serà pres, Pau Joan Hernàndez
Editorial: 
Estrella polar
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2013
Valoració dels usuaris: 
0/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

La història tracta d'un adolescent (el nom del qual no surt) que té una malaltia molt extranya i degut a això fa molts mesos que està ingressat a l'hospital, esperant el dia  que li diguin que hi ha una solució per la seva malaltia. Ell a l'hospital no s'hi sent a gust, vol viure la vida desconectat de les màquines.

Spoiler: Prem per desplegar
Perquè  fet i fet ja sap que un dia acabarà morint .

Gràcies a l'ajut del seu millor amic, en Xavier, la  seva infermera, la Maria, i el  novio de la  Maria,  L'Albert, aconsegueix fugir de l'hospital i per fi ser lliure. A la seva nova etapa, s'instal·la en una masia amb la noia bruna que l'habita, i s'acaben enamorant. Durant aquest temps, pateix uns quants atacs, els  quals els hi provoca la seva malaltia, i els supera tots. S'està tres setmanes sense patir-ne cap, ell està molt alegre perquè els metges deien que si no  estava  conectat a les màquines de l'hospital, al primer atac moriria i no ha sigut així. 

Spoiler: Prem per desplegar
Al cap d'aquest temps en torna a patir un, i aquest no l'aconsegueix superar i acaba morint, però el mes important és que mor feliç.
Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

Aquest llibre m'ha encantat. Desde el primer dia que el vaig començar a llegir sabia que m'anava a agradar perquè la sinopsis em va donar la suficient informació com per saber que aquest llibre seria molt maco. M'ha transmés moltes emocions ,l'estat en que vivia el noi i sobretot , la valentia que va tenir al fer el que va fer per viure el que li quedava de vida feliç i lliure.Recomano aquest llibre a tothom, la història que explica és molt maca i és el llibre que m'ha agradat més de tots els que m'he llegit el que porto de vida.

Etiquetes: 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "Tot et serà pres, Pau Joan Hernàndez"

 

Jo penso que si em llegis aquest llibre m'agradaria moltissím, perquè només sabent la valentia que té aquest noi per sortir de totes les màquines i anar a viure com una persona normal, quan feia tant de temps que havia estat tancat allà dins, i simplament sabent lo atrevit que ha sigut per mi es com si tingués tots els punts per llegir-me'l.

Graciés per la recomanació Marta!

Marta! Aquest llibre té molt bona pinta, encara que no m'agradin els libres amb aquesta sinopsis. Espero trobar alguna referéncia més per llegir-me'l aquest estiu. De la forma en que las explicat sembla que tingui molta trama. Gràcies, i si al final l'agafo, espero comentar-lo més.

Aquest llibre ami m’ha agradat i nomes he fet que 

llegir el resum, segurament m’el llegire pel curs seguent.

Jo penso que aquest llibre m'agradaria molt si m'el llegeixo, ja que em vaig llegir el resum i em va agradar bastant. Gràcies per la recomanació!