El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Wonder

Autor/s: 
Editorial: 
La Campana
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2012
Altres dades: 
Valoració dels usuaris: 
9.6/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

August (Auggie) Pullman ha nascut amb una greu deformació a la cara i s'ha hagut de sotmetre a tantes operacions que no ha pogut anar mai a l'escola; fins ara, que té deu anys i està a punt de començar cinquè a l'escola Beecher. Si alguna vegada heu sigut nous, ja sabeu que dur que és... Doncs imagineu-vos com deu ser quan tens un cara com l'August. ¿Aconseguirà que els seus companys l'acceptin com un més, encara que sigui el nen més estrany que han vist mai?El que fa que aquesta novel•la sigui tan extraordinària i tan deliciosa és la insòlita generositat amb què R.J. Palacio ens explica la vida de l’Auggie. El resultat és una història preciosa i divertida –i que de vegades et fa plorar a llàgrima viva sobre una transformació silenciosa.

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "Wonder"

Quan me'l vaig llegir, em va colpejar molt el que li feien en aquell noi des de el seu punt de vista. Em vaig comprometre a mai fer mal a algú i especialment a algú com a l'Auggie Pullman, que tothom pensa que necessita més atenció. Potser era cert, però no de la manera de la que feien servir els adults, sinó penso que el que necessitava més era amistat real. Aquest llibre ajuda a comprendre que si veus una persona que per l'aspecte físic és diferent, no vol dir que per dins també ho sigui. Molt divertit, sentimental i una mica trist.

És un llibre d'amistat i de respecte. Em va agradar molt que alguns nens siguin amics de l'August des del principi fins i tot quan els costa la seva cara.