El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Wonder la lliçó de l'August

Wonder la lliçó de l'August
Autor/s: 
Editorial: 
Nube de Tinta
Il·lustrador: 
Frank Pullman
Traductor: 
Diego de los Santos
Gènere literari: 
Any d'edició: 
setembre 2012
Valoració dels usuaris: 
0/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

L'August,és un nen de deu anys,intel·ligent, tendre, amb molt de sentit de l’humor i que li agrada molt la guerra de les galaxies. Per una alteració genètica va néixer amb un rostre deforme i va patir de moltes operacions. Per aixó mai va anar a l'escola,ell va ser educat a casa per la seva mare. Però els seus pares creuen que és moment que ingressi a la primària, cosa bastant  difícil per l'August ja que tenia por de que el descriminesin.

Encara que li va costar, finalment va accedir a l'escola i va fer uns amics com en Summer y en Jack,la seva integració no va ser gens fácil per culpa d'alguns companys que es burlaban d'ell, però ell ja està acostumat a les cares que posa la gent al veure la seva cara.

Spoiler: Prem per desplegar
Durant el curs, August va aprende una  lliçó que el fa veure les coses d'una altre manera . Consigueix somriure encara que tingui un mal dia y acceptarse a ell mateix y finalment va aconseguir que tots els nens de l'escola l'acceptesin com ell es i que tingui més amics.

yes

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 
 
A mi m’ha agradat perquè es un llibre que  jo crec que ens dona una lliço a tots,no només a l'August.Es un llibre divertit, que te alguns moments que et fan posar-te en la pell del personatge i que s'et posi la pell de gallina i que t'emocionis. Sobretot  et fa reflexionar sobre coses que mai no havies pensat abans.
El fet de que el llibre estigués dividit en parts i amb diferents narradors i diferents punts de vista m'ha agradat molt.
Peró lo que més m'ha agradat ha sigut que surtin les tipiques bromes i enfrentaments que pasan entre companys que et fan pasar una bona estona. A més és molt fácil de llegir i enganxa molt.
Aquest llibre el recomano per tots el adolescents i joves ,per mí transmet moltes emocions i et fa aprendre moltes coses,com la manera de veure a les persones.
 
I vosaltres,ja heu llegit aquest llibre o penseu llegirlo proximament ?
 
 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "Wonder la lliçó de l'August"

Aquest llibre sembla interressant i divertit.Segurament me'l llegire perquè me l'han recomenat molt, el posaré a la meva  llista dels llibres per llegir. 

Aquest llibre va estar molt xulo!! Em va fer molta pena l'Auggie^^

M'encantaria trobar-lo en anglés per tornar-me'l a llegir!!